O nama

Nešto o nama u nekoliko rečenica.
Osnovani smo početkom 2011.-te godine i upošljavamo ponajprije branitelje koji čine i okosnicu tvrtke ,te kao stručne suradnike razvojačene i umirovljene (iz redova Policije, HV-a, Vojne Policije…) osobe, koji su dosadašnjim radom i višegodišnjim iskustvom pridonijeli i unaprijedili kvalitetu rada na polju privatne zaštite i istražnih djelatnosti.

Tvrtka je registrirana u Daruvaru gdje se nalazi i sjedište braniteljske zadruge ,prva je u Republici Hrvatskoj (od 1700 zadruga od kojih posluje 490 braniteljskih zadruga) po načinu ustroja i djelatnostima koje obavlja.
Jedina smo zadruga koja ima odobrenje MUP-a za obavljanje poslova privatne zaštite:511-01-207-17-9;UP/I-214-03/17-02/30. Registrirani smo pri Trgovačkom sudu u Bjelovaru pod MBS: 010080194 i OIB-om:78444549512.

Naši zaštitari tjelesne zaštite i zaštitari tehničari licencirani su od strane MUP-a , te imaju važeća odobrenja za rad.

Sa ponosom možemo konstatirati da smo jedini kompletni poslovni subjekt u regiji  za poslove privatne zaštite, a ujedno imamo jedan od najsuvremenijih nadzornih centara u ovom djelu RH sa opremom te sustavima za nadzor i prikupljanje podataka sa svih objekta koje štitimo ( landline /GSM /GPRS / IP ).

Ustroj tvrtke je zasnovan na odjelima:
◦Tjelesne zaštite (osiguranje objekata, vozila, plovila, imovine…)uz grupu za neposrednu zaštitu VIP osoba (posebno ustrojen tim tjelesne zaštite / body-guard usluge)
◦Tehničke zaštite (svi sustavi video nadzora, protuprovalni-alarmni, vatrodojani sustavi, plino dojavni sustavi…)
◦Nadzorni centar (centralni dojavni sustav – CDS) koji nadzire objekte sa stalnom službom zaštitara-dispečera uz dežurni interventni tim

Trebate žurno naše usluge.

Kontaktirajte nas odmah !

naši

odjeli unutar tvrtke

 • CDS- centralni dojavni sustav

  24 satno dežurstvo / žurna intervencija po događaju

  Obučeni i opremljeni zaštitari koji nadziru stanja na štićenim objektima/prostorima.Po dojavi ugroze ODMAH reagiraju i upućuju interventni tim na postupanje, kao i sve ostale žurne službe po procijeni (policija, vatrogasci, hitna medicinska pomoć , i sl.)

 • Tehnička zaštita

  sustavi tehničke zaštite -video nadzor, alarmni sustavi, protupožarni sustav, i sl.

  Odjel se bavi izradom procijena ugroženosti, izradom ponuda tehničke zaštite, ugradnjom sustava tehničke zaštite, redovnim i izvanredovnim servisiranjem ,24 satno dežuratvo dežurnog tehničara, izlazak na teren po dojavi tehničkog alarma i sl.

 • Tjelesna zaštita

  obučeni i opremljeni zaštitari za poslove tjelesne zaštite - rad u odori i civilnoj odjeći

  Odjel se bavi poslovima zaštite - tjelesnom zaštitom poslovnih i privatnih objekata, neposrednom tjelesnom zaštitom osoba - bodyguard u slučajevima pretpostavljene ugroze po naručitelja ili njegovu obitelj, osiguranjem manifestacija , okupljanja i sl.